Szeretet Földje Hírlevél, 2023. január

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2023. január 07. szombat

Kedves Testvérek!

Először is áldott, boldog új évet kívánunk mindenkinek, Isten minden kegyelmével, amire szükségünk is van és lesz mindenkor. Jöjjenek az év elejei programjaink és terveink, és persze a beszámoló az elmúlt időszakról:

- A tanúságtételek között olvasható a 2022. évi munkánkról szóló beszámolónk, több más tanúságtétellel együtt, köztük egy szem gyógyulásáról, vagy épp egy élő adásban kapott megerősítő üzenetről: https://szeretetfoldje.hu/index.php/beszamolok-tanusagtetelek
- Erre az évre is kértünk vezérigét az Úrtól, iránymutatásként ezévi munkákra, az erről szóló írás olvasható az Eheti menüpont alatt: https://szeretetfoldje.hu/index.php/eheti (Előtte való héten arról írtunk, milyen ajándékot kérjünk Jézustól, a következő héten pedig arról fogunk, hogy az idei szentválasztás milyen megerősítést hozott életünkbe - érdemes követni ezeket a hétfői írásokat is az Ehetiben!)
- Január 18-án, szerdára, Árpád-házi Szent Margit ünnepére szervezzük a szokásos Imanapot hazánkért, előtte pedig kilenceddel készülünk a napra, aminek imái fent lesznek a honlapunkon is. Ezen kívül továbbra is kiemelt ügyünk az ima a békéért hazánkban, Ukrajnában és az egész világon...
- Január utolsó szombatján, 28-án 10 órától lesz a szokásos Szeretetláng lelki napunk Törökbálinton a Szeretetláng kápolna és közösségi házban. Témája: Jézus nagy kísérlete, Izrael életre keltése - mi sikerült és mi nem és mit tanulhatunk mi ebből? A program ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!
- Február 2-án, csütörtökön délelőtt 9 órától Szeretetláng ünnep, közös imával, szentmisével és Szeretetláng átadással a kápolnánkban.
- Élet a Lélekben (Szentlélek) szemináriumot tervezünk Budapesten (XI. kerület, Bartók Béla út 19. ― Szent Imre Kápolna) Képzési idő: 2023. január 12-től május 25-ig, kéthetente csütörtökön, 18:30-tól 21:00-ig. Jelentkezni lehet Mészáros Laci elérhetőségén: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
- Február 12-én, vasárnap délelőtt Székesfehérváron reményeink szerint tarthatunk lelki napot, témája: Jézus csodálatos személyisége.
- Nagyböjt első hetétől (február 27. hétfő) pedig kezdjük a Jézus-szemináriumot Törökbálinton...
- Isten hív minket, hogy elmélyítsük a vele való kapcsolatunkat. Ehhez segítségül ajánljuk "Az Istennel való egyesülés útja - Élő Szeretetláng szeminárium"-ot, amelynek előadásai fent vannak a honlapukon és egybegyűjtve a youtube-csatornánkon is. A szeminárium előadásait és a napi igéket tartalmazó könyvet is kiadtuk, hogy bárki egyénileg vagy közösségében el tudja végezni azt! (Lásd: https://szeretetfoldje.hu/index.php/konyveink/17320-az-istennel-valo-egyesules-utja-elo-szeretetlang-szeminarium )
- Az elmúlt hetek videóiból (lásd: https://szeretetfoldje.hu/index.php/videok ):
  - Rajz és szöveg az iskoláról és a pedagógusokról
  - Négy szeminárium előadásai a Szeretet földje youtube-csatornánkon lejátszási listákba összegyűjtve
  - Élő adás a szobából 82: Beszámoló az éves munkánkról, némi magyarázattal
  - Élő adás a szobából 81: Szűz Mária karácsonya
  - Egy kis szépség advent utolsó hetére - Adventi dalok a Szeretet Földje Alkotóközösség alkotásaival...
  - Értelmetlen fejlesztés - kis színes a Mária rádió teremtésvédelmi műsorába
  - Élő adás a szobából 80: Imaszolgálat személyes szándékokra
  - Előadás Isten ajándékozó szeretetéről
- Januári könyvajánló: Isten legfontosabb ajánlata számunkra a megtérés és megújulás, ezért most azt a négy füzetet ajánljuk, ami segítheti ezek elmélyülését életünkben, s amelyekkel misszionálhatunk is. A négy füzet ára együtt 2.000 Ft, és mellé igekártyákat is adunk ajándékba. A négy füzet: A megtérésről; Prófétai élet; Isten tíz tanácsa; A Szentlélekről - kegyelmei, karizmái, munkája bennünk és közöttünk. Megrendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: 06-30/33-88-245
Könyveinkről bővebben tájékozódni lehet honlapunkon a Könyveink menüpont alatt.
- Év elején mindig eljön a lehetőség, hogy az adó 1% felajánlásával segíteni tudjátok munkánkat (amire nagy szükségünk van). Az adatok, amit fel kell írni:
A kedvezményezett neve: Szeretet Földje Közhasznú Alapítvány
A kedvezményezett adószáma: 18684319-1-13
- Szeretettel várunk mindenkit a heti rendszeres közösségi alkalmainkra és a többi rendszeres programunkra (kiállítások, alkotónapok, stb) is, többek között: https://szeretetfoldje.hu/index.php/2-uncategorised/10384-allando-programjaink
- Bátorítani szeretnénk benneteket, hogy kezdeményezzetek az egyházközségetekben, mert szívesen segítünk előadást, lelki napot, gyógyító összejövetelt tartani, vagy akár kiállítást vagy író-olvasó találkozót rendezni. De ez nélkületek nem megy! (Minden programunk ingyenes, csak az időpontot kell egyeztetni...)
 - Köszönjük, hogy olvastok minket! Hálásak vagyunk minden jó hírért, írásért, cikkért, tanúságtételért, amit küldötök címünkre (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
 - Ha van lehetőséged támogatni minket, hálás szívvel köszönjük! Adományokat lehet küldeni az Alapítvány számlaszámára vagy címére is. Számlaszám: 10700268-04975106-51100005, cím: 2045 Törökbálint, Templom u. 13.  Jótevőinkért minden nap imádkozunk!
 Imával és szeretettel: Sipos Gyula

 

You have no rights to post comments