Felekezetközi imaszövetség hazánkért

Kategória: Szent István országáért Megjelent: 2018. március 26. hétfő

"Mi, különböző felekezetekből való keresztények, álljunk egységben Isten elé országunkért! Hiszen ha egy szívvel-lélekkel kiáltunk az Úrhoz, meghallgat minket. Arra hívunk benneteket, hogy lélekben hordozzuk együtt Magyarországot, vigyük Jézus trónja elé a választásokig! Imádkozzunk, hogy Isten nagy dolgokat tudjon véghez vinni a magyar nép életében, a szívünkben, gondolkodásunkban és a kapcsolatainkban.

Történelmünk bizonyítja, Isten meghívta a magyar népet arra, hogy tanúságot tegyen Krisztus keresztjének az erejéről és győzelméről. Hisszük, hogy Isten erre hív minket ebben a mostani időben is!
Nem pártokért vagy választási győzelemért akarunk imádkozni, hanem megtérésért és Isten akaratának teljesedéséért.
Kérjük, hogy továbbítsátok ezt a levelet ismerőseiteknek, barátaitoknak, az imacsoportok tagjainak, hogy együtt imádkozzunk!
Ha feliratkozol - akár név nélkül - erre az oldalra, tudni fogunk egymásról, hogy sokan egységben imádkozunk ezért a célért. https://goo.gl/forms/msddG3k57aRE5o0R2
AZ IMA MENETE
1. Imádkozzuk minden délben a harangszó alatt a himnusz szavaival:
Isten, áldd meg a magyart!
- és folytassuk szívünk bőségéből a harangszó végéig
2. Imádkozzunk naponta 15 percet a következő szándékok valamelyikével az evangélium szavaiba állva, kérve az Úr Lelkének vezetését:
„Kérjétek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak néktek.” Mt 7,7
• Teljes szívvel térjen meg népünk Istenhez, tartsunk bűnbánatot, keressük az Ő arcát és az Ő akaratát, és cselekedjük meg az igazság és a szeretet tetteit!
• Imádkozzunk népünk egyházi és politikai vezetőiért, hogy teljes szívvel megtérjenek az Úrhoz, és örömmel és bizalommal tudják építeni a Te Országodat és vezetni a magyar népet; Te legyél az Igazság és Bölcsesség számukra!
• Kérjük a tisztánlátás, egység és béke ajándékát nemzetünk számára, hogy újjászülessen és meggyógyuljon országunk, és azzá váljon, aminek Isten megálmodta. "Ha megalázza magát népem, amelyet rólam neveztek el, ha imádkoznak, keresnek engem és megtérnek gonosz utaikról, én is meghallgatom a mennyből, megbocsátom vétküket, és meggyógyítom országukat." 2Krón 7,14
3. Adjunk hálát előre, saját szavainkkal a meghallgatott imáért!
 
Ha kapcsolatba szeretnél lépni a szervezőkkel, a következő emailcímen teheted meg: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.imadsaghaza.org "

(levélben kaptam)

You have no rights to post comments