Háborús hírhamisítás - cikk + ima

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2022. november 03. csütörtök

A háború igazolása, áldozathibáztatás, a megtámadott támadóként való beállítása - ahogy például Oroszország ezt csinálja Ukrajna megtámadása után, azon nincs mit csodálkozni. De hogy hazánkban a "PestiSrácok" - az '56-os ellenállók emlékét megcsúfolva -, ezt teszik, nyilvánvalóan hamisítva, az már igen szomorú. Itt a példa, aztán pedig imádkozunk a békéért:

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő a kormányközeli kézben lévő Pestisrácok oldalán közölt október 28-i videójában azt állította, hogy ukrán tisztviselők nyomást akarnak gyakorolni Washingtonra, hogy adjanak nekik kazettás bombákat. Spöttle mutatott is egy „nagyon szomorú” felvételt, állítása szerint arról, ahogy az ukránok bevetettek már ilyen bombát a Donbász régióban. „Ez egy valós felvétel, hogy az ukránok a Donbaszban mit műveltek, tehát ennek a háborúnak azért vannak okai is” – tette hozzá. A videón viszont nem ukrán támadás láthatón, a felvétel ugyanis azt mutatja be, amikor az orosz vadászgép kazettás bombát dobott le a szíriai Aleppóra. A Fox News a támadás idején, 2016-ban osztotta meg ezt a videót, a kép sarkában feltüntetve az arab nyelvű eredeti forrást is, amit a Spöttle által bemutatott verzión olvashatatlanná homályosítottak.
Mennyei Atyánk! Kérünk Téged Jézus Krisztus nevében, hogy állítsd le a "hazugság angyalának" szolgáit és add meg a Te világosságodat az embereknek, hogy meglássák a háború szörnyűségeit és a béke embereivé váljanak Szentlelked által! Ámen. Miatyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...

You have no rights to post comments