Amerika még egy lépéssel közelebb került a melegházasságokhoz

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2014. június 26. csütörtök

Szeretném ezt a cikket - és a többi hasonló hírt - azok figyelmébe ajánlani, akik össze-vissza fantáziálgatnak az antikrisztusról, a pápát gyanúsítgatják, mert nem egészen úgy öltözködik, mint az elődei - miközben az antikrisztus szelleme bejárja a világot, legalizál minden bűnt, szítja az erőszakot... a keresztények pedig a misszió helyett azon vitatkoznak, megmoshatja-e a pápa egy nő lábát. Az egyetlen "világhatalom" nem a bankároké, a zsidóké vagy az összeesküvéshívők egyéb választottjaié, hanem evilág fejedelméé, a sátáné. Aki nem ellene küzd, az célt téveszt...

"Először mondta ki egy amerikai fellebbviteli bíróság, hogy az államok nem tilthatják az azonos neműek közötti házasságkötést.

A Denverben működő 10. kerületi fellebbviteli bíróság helyi idő szerint szerdán hozott ítéletében helybenhagyott egy alacsonyabb fokú döntést, amely érvénytelenítette Utah államban a melegházasságokra vonatkozó tiltást. A fellebbviteli bíróság döntése azonban megfellebbezhető, és a konzervatív Utah állam legfőbb ügyésze jelezte is, hogy a legfelsőbb bírósághoz fordul az ügyben.

A háromtagú testület 2-1 arányban döntött úgy, hogy a szövetségi államok nem foszthatják meg az embereket a házassághoz való alapvető joguktól pusztán azért, mert egy azonos neművel akarnak szövetségre lépni. Egyúttal úgy találták, teljesen logikátlan azt hinni, hogy az azonos nemű párok közötti szeretet és elköteleződés állami szintű elismerése megváltoztatja a heteroszexuális párok legintimebb és legszemélyesebb döntéseit. A utahi törvényhozók ugyanis azzal érveltek, hogy az azonos neműek közötti házasság intézményéről nem tudni pontosan, milyen hatással van a családokra.

Szerdán egy indianai bíró is hatályon kívül helyezte az állam melegházasságokra vonatkozó tilalmát. Az ottani legfőbb ügyész szintén fellebbez. Az Egyesült Államokban 19 szövetségi államban és Washington D.C.-ben engedélyezett az azonos neműek közötti házasság. Felmérések szerint az amerikaiak többsége támogatja, hogy a melegek is házasodhassanak. (origo)"

Ezek után mi akadálya annak, hogy hasonló érvekkel legalizálják a bigámiát, a gyermek-házasságot és a többi gonosztettet? Semmi... - szerk.

Hozzászólások   

+1 #1 lausdeo 2014-06-27 07:53
Sajnos nálunk is nagy a baj ehhez nem kell Amerikába menni, hogy ilyet lássunk:
Csaknem 2 hetes leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű fesztivál Budapesten:
http://budapestpride.hu/
"a BRFK most elsőre, minden további nélkül engedélyezte a menetet. Majd ugyanezzel a lendülettel betiltotta azt a rendezvényt, ami a felvonulással párhuzamosan a hagyományos családmodell értékeire hívta volna fel a figyelmet, mondván, az esetleg megzavarhatja a „leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer (LMBTQ) emberek” lelki békéjét, ami pedig 2014 Magyarországán a regnáló hatalom szerint nem kívánatos." http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/csn1462501.jpg

You have no rights to post comments