A 10 leginkább pornófüggő nemzet

Kategória: Cikkek, írások Megjelent: 2015. február 10. kedd

Vagy legalábbis az a tíz, amelyik a szexuális tartalmú online keresésekben az élmezőnyben járnak. A Google rendszeresen közzétesz statisztikákat az ilyen találatokról, és a legtöbb Pakisztánból érkezik. Aki azt gondolná, hogy ez csak egyszeri botlás, nézze meg a Top 10-et: tízből hat ország muszlim, és csak egy európai ország került a legkíváncsibbak közé:

1. Pakisztán
2. Egyiptom
3. Vietnam
4. Irán
5. Marokkó
6. India
7. Szaúd-Arábia
8. Törökország
9. Fülöp-szigetek
10. Lengyelország

Az interneten nagy derültséget keltett az az ötlet, hogy Pakisztán nevét talán meg is változtathatnák Pornósztánra. Már csak azért is, mert a keresőkifejezések alapján a pakisztániakat érdekli a legjobban az is, hogy mit lehet kezdeni a disznókkal, szamarakkal, kutyákkal, macskákkal, tehenekkel, kecskékkel, kígyókkal, majmokkal, medvékkel, elefántokkal és más élőlényekkel. Igen, úgy értve. Ezen a téren csak Szaúd-Arábia múlja fel őket: ha már az állatszex a téma, a Google tanúsága szerint őket az érdekli a legjobban, hogy mihez kezdhet egymással egy férfi és egy róka... (index.hu)

Ez a szomorú statisztika két dologra hívja fel a figyelmünket. Az egyik az, hogy számunkra elképzelhetetlen aberrációk is szabad utat találnak maguknak az interneten keresztül és valószínűleg új követőket is toboroznak maguknak. A másik pedig, hogy nem elég törvényekben vagy hagyományokban tisztességesnek lenni. Ha a lelkiismeret nem élő, akkor mindez csak szokás, álca és a megromlott ember végül megtalálja a kiskapukat rossz hajlamai kiéléséhz. Ezért imádkoznunk és dolgoznunk kell az emberek megtéréséért... - szerk.

You have no rights to post comments