Hős az ágyneműtartóban

Kategória: Eheti Megjelent: 2012. október 08. hétfő

Ma reggel, miközben a gyerekeknek készítettem az ennivalót, hallgattam a híreket. Ekkor ütötte meg a fülemet, hogy pénteken két fiatalember megtámadott egy zsidó imaházból kijövő 62 éves férfit (a hitközségi elöljárót), aztán elmenekültek. A megtámadott azonban követte őket, riasztotta a rendőröket, akik utánuk mentek. Az egyik nagy honvédő harcos aztán fürdőköpenyben nyitott ajtót - mint a kisgyerek, aki eltakarja a szemét, aztán azt hiszi, ha ő nem lát, akkor őt se látják -, elképzelem, ahogy berohan a lakásba, gyorsan levetkőzik, felveszi a fürdőköpenyt, nagyokat lélegzik, aztán kinyitja az ajtót: Én? Éppen fürödtem… A másik hős férfiút pedig egyenesen az ágyneműtartóból húzták elő… Nevetnem kellene, ha nem lenne olyan szánalmas és tragikus az egész.

Ez a két huszonéves fiú – az idősebbik 21 éves, büntetett előéletű, most is feltételes szabadlábon – minden erejével, indulatával együtt is csak felültetett balek. „Kisnyilas”. (Belőlük lettek a háború után is a legjobb „kiskommunisták”.) Épp eleget olvasták a neten, hallották a kocsmában, hogy a zsidók (cigányok, románok, stb.) az okai mindennek. Ezt üvöltötték a koncertjeiken, erről beszéltek vezetőik, parlamentben ülő politikusaik. Gondolkodni nem kell, csak cselekedni - hát ők nekiláttak, hogy a maguk részéről megoldják a problémát egy jó kis zsidóveréssel, hadd tudják meg a férgek, hol a helyük…

Jelentem, a kártevők az ágyneműtartóban. De lesznek ők még hősök, mint az azeri baltás gyilkos. Lesznek ők még mártírok, akiket üldöz a zsidó-bolsevik-globalista befolyás alatt lévő rendőrség – hiszen láttuk mi már ezt is kis hazánkban, napjainkban.

A főbűnösök azok, akik ezt az egészet tudatosan gerjesztik, akiknek elég esze és befolyása és gyűlölete van ahhoz, hogy ezt megjelentethessék, terjeszthessék, ezzel tömeget gyűjtsenek, szavazatokat és befolyást szerezzenek.

Ez az ország már semmiből se tanul?

Itt volt a rettenetes cigány-gyilkosság sorozat, amikor a félnáci, félbarbár eszméktől megőrült feketeingesek ártatlan embereket, köztük gyerekeket és asszonyokat lőttek le, házakat gyújtottak fel – és vajon bűnbánatot tartott az ország, hogy idáig jutottunk? Épp ellenkezőleg! Megérhettük, hogy nagy nyilvánosságú média-felületeken mentegették őket és kimagyarázzák tetteiket.

Nálunk történt az a rettenetes eset, hogy az szobába költöztették két ellenséges ország katonáját – de miért? – ahol aztán az azeri katona megölte örmény szobatársát. Rádöbbentünk talán, milyen súlyos bűnökhöz és milyen elferdült lelkiállapothoz vezet az értelmetlen gyűlölködés? Épp ellenkezőleg.

Most pedig itt az új hőspróba: zsinagóga elé állni és jól megverni az onnan kijövőket. Most éppen a fagyi visszanyalt – éljen a megtámadott civil bátorsága, aki követte támadóit -, a bátor harcosokról pedig kiderült, hogy egy kétéves kisgyerek szellemi színvonalán állnak. De vajon legközelebb is így lesz? Megint el kell jutni egy halálesetig – és ha esetleg az se lesz elég a kijózanodáshoz?

Magyarország, mivé leszel megint?

Mert a feledés takarója alatt megrothad a jó gyümölcs is.

Sípos (S) Gyula (www.szeretetfoldje.hu)

You have no rights to post comments