Gyógyító összejövetelek 2011. május hónapban

Kategória: Gyógyító összejövetelek Megjelent: 2011. április 13. szerda

Isten szeretete gyógyít! - gyógyító összejövetelek időpontjai és helyszínei 2011. május hónapban (a lista változhat, bővülhet:

május 1. vasárnap, 8.30 - 18 óra között Biatorbágyon a Faluházban - Regionális Karizmatikus Találkozó! Téma: Isten győzelmet ad, halleluja! (Ennek ugyan nem mi vagyunk a főszervezői, de részt veszünk benne - én előadást is tartok -, és lesz közbenjáró imaszolgálat és püspöki mise is...)

- május 7. szombat 14 órától Máriabesnyőn a római katolikus templomban (az alkalom a Zarándoklat-kilenced gyógyulásért, szabadulásért és a rák megállításáért  3. állomása) - közös ima, gyógyító mise, közbenjáró imaszolgálat, stb. Az alkalomra buszt szervezünk, részletes információ miként a többi eseményről is, a Hírek, események menüpont alatt.)

- május 26. csütörtök, 18 órától: Isten szeretete gyógyít - alkalom Budapesten a Ferenciek terén, a Kárpátia udvarban, a Szent Gellért könyvesbolt Szeretet-termében (közös ima, előadás, imaszolgálat, stb.)

 

(Még két alkalom, amit nem mi szervezünk, de fontos, és ott leszünk: május 21. szombat, Vác - Engesztelők Találkozója, május 28. szombat Budapest - Szeretetláng Országos Találkozó...)

Az egyes alkalmak részletes programjait mindig időben közöljük honlapunkon (www.szeretetfoldje.hu) a Hírek, események menüpont alatt. A felsorolás nem tartalmazza a különböző kurzusok időpontjait, a Szeretet Földje Missziós Iskola programját és az egyéb előadásokat. Bővebb tájékoztatás: 06-30/33-88-245 (Sipos Gyula), Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

Kérlek, támogasd munkánkat az adó 1% felajánlásával! - Szeretet Földje Közhasznú Alapítvány, adószám: 18684319-1-13

You have no rights to post comments