Heti könyvajánló: 21. század - Isten évszázada - Magyarország átvilágítása

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2022. január 18. kedd

"El kell ismernünk, hogy a XX. század valóban rettenetes volt. Két világháború, iszonyatos vérengzések és népirtások, holokauszt, a szexuális forradalom következményei, az istentelen ideológiák világméretű elterjedése, és még sorolhatnánk. A Jelenések könyvének nagy vörös sárkánya valóban „lesöpörte az ég csillagainak harmadát”, azaz a Szovjetunióból terjedve uralmat és befolyást gyakorolt legalább a föld országainak harmadán. Az atomháború veszélye, ökológiai katasztrófák előidézése… De tegyük fel magunknak a kérdést: Győzött a gonoszság ereje?

Nem győzött! (Ha győzött volna, már túl lennénk - feltéve, hogy egyáltalán túléltük volna – legalább egy atomháborún, hiszen a sátán „embergyűlölő kezdettől fogva”, célja az Isten képére és hasonlatosságára teremtett ember teljes megrontása és végül elpusztítása.)

 Ha pedig az ördögé volt a XX. század, akkor Istené, a megújulásé, a helyreállítódásé a XXI. század! De ha ez így van, akkor miért hallunk újra és újra a háborúkról, miért még erőteljesebb a keresztényüldözés, miért recsegnek-ropognak a világ eresztékei? Könyvünk a fenti kérdésekre reményteli választ ad, s közben bő terjedelemben foglalkozik hazánk és nemzetünk állapotával és a megújuláshoz szükséges feladatokkal is."

A könyv 144 oldalas, ára: 950 Ft.

Megrendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Könyveink kaphatók Budapesten a Ferenciek terén lévő katolikus könyvesboltokban is...

You have no rights to post comments