Háborús terror - hírek + ima

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2024. március 06. szerda

Kedden az orosz erők 6 irányból támadtak, a legaktívabban Novopavlivszkában, 4 rakéta- és 106 légicsapást mértek, 154 többszörös rakétaindítású rakétarendszert lőttek ki az ukrán csapatok állásaira és településeire, és 86 harci összecsapásra került sor a frontvonalon. Az orosz hadsereg továbbra is figyelmen kívül hagyja a hadviselés törvényeit és szokásait, terrortaktikát alkalmaz, rakéta- és légicsapásokat indít, és több rakétavetőt lő ki nemcsak katonai, hanem számos polgári objektumra is.

Az orosz terrortámadásoknak civil áldozatai is voltak. Többemeletes és magánházak, valamint egyéb polgári infrastrukturális létesítmények semmisültek meg és rongálódtak meg.
Az amerikai székhelyű kutatóintézet, az Institute for the Study of War (ISW) szerint az orosz haderő jelentős mennyiségű légicsapást mér Ukrajnára, annak ellenére, hogy az ukrán erők az utóbbi hetekben a legtöbb támadást sikeresen hárították, és több vadászbombázót is lelőttek.
Az oroszok Szu–34-es és Szu–35-ös vadászbombázó repülőgépekkel támadnak, amelyekkel naponta körülbelül száz bevetést hajtanak végre. Az ISW szerint a támadások száma azt követően sem csökkent, hogy az ukránok több repülőgépet is megsemmisítettek...
Mennyei Atyánk! Kérünk Téged Jézus Krisztus nevében, a mindenkor segítő Szűzanya közbenjárásával, hogy vess véget a háborúnak Ukrajnában és az egész világon! szabadíts meg minket az antikrisztusi vezetőktől, megszálló hatalmaktól, a háborúk haszonélvezőitől! Legyen vége az esztelen pusztításnak, országrombolásnak! Add, hogy a menekültek hazatérhessenek, hozd el a bűnbánat és megújulás, kiengesztelődés és újjáépítés idejét, mert Benned bízunk! Miatyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...

You have no rights to post comments