Lelkigyakorlat az abortusz okozta lelki fájdalmak feldolgozására

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2014. október 10. péntek

 MAGZATI VESZTESÉGEK, VETÉLÉS, ABORTUSZ lelki fájdalmainak feldolgozására  lelkigyakorlatot tart Szombathelyen Kovács Ferenc diakónus és Treer Mária mentálhigiénés lelkigondozó. Ideje: 2014. október 16-19. Részletek:

Jelentkezhet a +36-20-823 2201 telefonon, vagy e-mailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Bővebb információt a www.abortusz-nefeljnemitellekel.hu honlapon talál. Megkeresésüket bizalmasan kezeljük.

 

Hozzászólások   

+1 #2 lausdeo 2014-10-10 08:42
Az abortusszal, eutanáziával kapcsolatban még annyit, hogy azokat a személyeket (orvosokat), akik százával ölik meg a magzatokat vagy végstádiumú betegeket, nem ítéli el ezért a tettükért a bíróság, de ha ugyanilyen számú óvodás vagy iskolás gyermeket vagy pl. idősotthonok lakóit ölnék meg, akkor biztosan életfogytig börtönben ülnének. Micsoda képmutatás! Isten szemében minden élet ugyanolyan értékes! Ezek a cselekedetek azért is rendkívül sajnálatosak, mert egy gyilkosság kapcsán egyszerre két személy követ el égbekiáltó bűnt: aki megbízást ad a gyilkosságra és aki végrehajtja.
+1 #1 lausdeo 2014-10-10 08:22
A spontán magzatelhalás, vetélés ugyanolyan sajnálatos haláleset, mint a későbbi életkorban betegség vagy baleset következtében bekövetkezett halál. Egyetértek azzal, hogy foglalkozni kell vele. Gyászfeldolgozá st igényel, ugyanakkor megnyugvást hozhat annak tudata, hogy így eltávozott gyermekeink már a mi Urunk Jézus Krisztusnál vannak, a Mennyek Országában (bizonyos szempontból irigylésre méltóak). Én az abortuszt ezektől teljesen külön kezelném, ami nem ide tartozik, inkább az eutanáziával vehető egy kalap alá, ugyanis mindkettő gyilkosság és égbekiáltó bűn. Isten az élet ura, az ember nem veheti át a szerepét. Itt a gyászfeldolgozá s és a pszichológus segítsége nem elégséges. Akik ilyen dolgot követnek el azok számára mindenképpen felszentelt pap, mint lelkivezető hosszabbtávú segítsége kell a szentgyónás után. Ezen kívül az is nagyon fontos lenne, hogy engesztelő testvéreik imádkozzanak értük.

You have no rights to post comments