Ez is Magyarország: gyerekeket futtató striciket fogtak el

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2014. október 13. hétfő

Gyermekprostitúció kihasználás bűntett és kerítés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság F. András 47 éves budapesti lakos és fiatalkorú társa ellen, írja a police.hu.

Egy gyerekkorú lányt apja 2010 nyarán eladott egy ráckevei férfinak. A gyerek hazaszökött az apjához, aki néhány nappal később újra, ezúttal a 47 éves gyanúsítottnak adta el a lányát. Ettől kezdve F. András a gyereket prostituáltként dolgoztatta. Az ezért kapott pénzt rendszeresen elvette tőle, kábítószerezte és verte a lányt.
Néhány hónap elteltével a kislány egy szintén prostituáltakat futtató férfi segítségével megszökött F. Andrástól, de továbbra is prostitúcióra kényszerítették és többször megverték. A lánynak végül egyik ügyfele segítségével sikerült újra megszöknie.
A másik, még fiatalkorú gyanúsított 2013 június és 2014 június közötti időszakban Pest megyében dolgoztatott prostituáltként egy kiskorú lányt. A megkeresett pénzt persze rendszeresen elvette tőle. A Pest megyei nyomozók F. Andrást és társát október 9-én fogták el, őrizetbe vették őket és kezdeményezték az előzetes letartóztatásukat.
(index.hu)

You have no rights to post comments