Egyre több európai országban legalizálják a marihuánát

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2014. december 13. szombat

Románia, Olaszország, Szlovénia, Ausztria, Németország és Hollandia után a marihuána legalizálására készül Horvátország, a törvény elfogadásával Magyarországra is több érkezhet belőle...

 

Egy novemberben beadott törvénymódosítás szerint legalizálnák a "gyógyászati célú marihuánát", engedélyeznék a kender termesztését házilag és iparilag, emellett liberalizálnák a kenderszármazékok forgalmazását is. A horvát sajtó arról számolt be, hogy Sinisa Varga egészségügyi miniszter már felállított egy szakbizottságot.

Több európai uniós országban – Romániában, Olaszországban, Szlovéniában, Ausztriában, Németországban és Hollandiában – legális bizonyos orvosi célú marihuána-származékok fogyasztása egyes betegségek gyógyítására vagy a tünetek enyhítésére. (origo.hu)
Közben pedig hazánkban (is) növekszik a drogos fertőzöttség, nő a droghalálok száma is (Törökbálinton néhány hete halt meg egy fiú). Európa az önfelszámolás útján... - szerk.

Hozzászólások   

#1 Boros Gábor 2014-12-15 10:01
Nálunk is korlátlanul használják a vendéglátó helyeken és nem szólnak a külföldiekre. Vagy ha kimész például Duna-partra ott is találsz füvező fiatalokat. Ha a kormány drasztikusan fellépne a keresztény értékekért 1 nap alatt leváltanák a hedonista, liberális félrevezetett emberek.

You have no rights to post comments