Pásztón könnyezik a két Szűzanya-szobor

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2017. július 02. vasárnap

A pásztói plébánia facebook oldaláról, 2017. június 28-i bejegyzés: "Vasárnap óta könnyezik a Szentlélek Templomban a Rosa Mystica Szűzanya Kegyszobor...." Június 29-i bejegyzés: "A Szentlélek Templomban ma reggelre a nagy Szűz Mária Kegyszobor szeme is könnyezik...egészen a szája sarkáig lefolyt már a könnye..." A két könnyező szoborról kép itt:

 

Hozzászólások   

+1 #9 Keresztelő 2017-11-08 03:35
Én is úgy gondolom, hogy ott nyilvánul meg a Szent, ahol befogadó, alkalmas lélek van. Pásztó népe ez szerint különlegesen jó helyzerben van
#8 István 2017-11-05 22:04
Nehéz idők jönnek. Ha kezdődik délre menjetek. A Teremtő Jó Isten mutasson utat és legyen velünk!
+3 #7 SiGyula 2017-10-08 17:59
Kedves Antal!
Akkor én is birka vagyok, de ez nem baj, mert jó társaságban vagyok, Isten Bárányával együtt...
de talán jobb lenne, ha személyeskedés helyett mindannyian visszaforsdulná nk Jézus Krisztushoz és az Ő tanításához és életpéldájához (ha mással nem, hát azzal, hogy nem tulajdonítunk olyan szándékot senkinek, még egy püspöknek se, amit ő nem mondott...)
+1 #6 Kádi Antal 2017-10-08 17:19
A szobor azért sír, mert jelzi, hogy a megyés püspökük az európai kereszténység felszámolását, a muszlinok beáramlását, kevert fajú népesség létrehozását támogatja a szabad kőműves elképzelések szerint. Szűz Mária sírásával jelzi, hogy az Antikrisztus más napjainkban megkezdte tevékenységét Ferenc pápával az élen. Csak a birkák nem veszik ezt észre!
#5 Adam Silvester Pirk 2017-08-31 20:40
Gyertek el ha csak tudtok a koncertre:

https://www.facebook.com/events/1987658734852604/?active_tab=about

Engesztelő Imádságos Koncert a Könnyező Szűzanya Megvígasztalásá ra.
+2 #4 sz.f.m. 2017-07-25 10:41
A Naju -- Korea -- városában könnyező Szűzanya azt mondja: "Vért könnyezve esengek hozzátok térjetek meg." Ez a könyv címe is ami megjelent magyarul. Azt olvasva érti meg az ember, hogy a Szűzanya tudja mi vár az emberiségre, ha nem tér meg, és sír. Ha mi is tudnánk, mi is sírnánk, magunkat siratnánk.
Pásztón talán épp azért sír a Szűzanya, mert ott lel vigasztalást az ottani hívőktől. Talán ott még nem közömbösek a könnyező Rosa Mysztica láttán.
Kerek 70 évvel ezelőtt jelent meg a Szűzanya egy olaszországi asszonynak.
Titkosértelmű Rózsának nevezte magát (ahogyan a Lorettói litániában neveztetik). Három tőrt (a hívatásukat elhagyó, a halálos bűnben élő és a Júdás árulását követő papokért), majd ezek helyén három rózsát (piros, fehér és arany, azaz ima, engesztelés és a vezeklés) viselt a mellén. Kérte, hogy július 13-a Rosa Mystica ünnepe legyen. Kérte továbbá, hogy a jelenések tiszteletére minden hó 13-a legyen Mária nap, ezeken a napokon zárva lesznek a pokol kapui. „Éld a szeretetet”, köszöntötte Pierinát. A másik szobrot nem tudom felismerni. Lehet, hogy a lourdesi Szűzanyát ábrázolja?

A feladat mai érvényes: imádkozzunk, engeszteljünk, vezekeljünk. És ÉLJÜK A SZERETETET.

pax

sz.f.m.
-1 #3 Bíró Gézáné 2017-07-24 21:11
Kedves Tóth Gabi!Bocsánat,h a szorgalmas Pásztói Emberek önérzetét sértettem.Örülö k,hogy jó a helyzet.Ezek szerint engem félre tájékoztattak.- Tüzépem sajnos nincs.Nem az üzleti szellem vezérelt.Nyugat i segítséget nem tudunk küldeni szénbányáink sajnos bezártak.Hála a 70-es,80-as évek tervgazdálkodás ának.
+3 #2 Tóth Gabi 2017-07-24 19:00
Kedves Bíró Gèzánè. A Pásztóiak hála Istennek nincsenek nehèz helyzetben, soha nem is voltak. Én itt születtem ès èlek, de már règ láttam füstöt eregető embereket a kocsma előtt, mivel már kocsma sem nagyon van, nincs rá igèny. A tüzelőt a tüzèpeken szokták beszerezni.A Pásztóiak mindig is szorgalmas emberek voltak, ès most is azok. A te szavaiból viszont hiányzik valami. Csak nem tüzèped van ès így akarod fellendíteni a forgalmat ? Sok sikert.
+2 #1 Bíró Gézáné 2017-07-03 14:54
A pásztóiak bizony nehéz helyzetben vannak.Kevés a munkalehetőség. Talán el kéne indulni fát gyűjteni télire,s nem a kocsma ajtóban füstöt eregetni.Ha a szűzanya látná az emberek szorgalmát,talá n a könnyei is elapadnának.

You have no rights to post comments