Röviden

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2014. április 13. vasárnap

Jól sikerült a gyógyító összejövetel pénteken Öskün és a a lelki nap is szombaton Tahitótfaluban. Ma pihenünk is egy kicsit (+ virágvasárnap!),  dolgozgatunk is, aztán jön a nagyhét... Néhány dolog, amit épp mostanában csinálunk:

- A hét első három napján Csepelen tartok előadást (köszönet a meghívásért!)

- Kijött a nyomdából az ingyenes újságunk, ma borítékoljuk és hétfőn viszem a postára (egy szám előállítási - 1.000 db - és postázási költsége egyre közelebb kerül a százezer forinthoz, de mégis szükségesnek érzem a kiadását, mert ezt olyanok is kézbe tudják venni, akik nem használják az internetet, meg aztán ez előbb is volt, mint az internet, lassan húsz éve, hogy kiadjuk negyedévente...).

- Jövő héten valamikor megkapjuk az Imádságok hazánkért imafüzet könyvárusi forgalomba szánt, színes borítójú változatát is, ami a két ikafüzet imáinak nagy részét tartalmazza, ára 400 Ft lesz.

- Boross Zoltán atya - érdi cigánymisszió - jobban van, járókerettel már tud mozogni, kérjük további imáitokat érte!

- Megkaptam Balog Elemér barátunk összegyűjtött novelláit és írásait, nagyon jók is vannak köztük, szeretnénk egy kis kötetet összeállítani belőlük. Egy írást már feltettem a honlapra is "A halott cigány a legjobb cigány?" címmel, szeretettel ajánlom figyelmetekbe.

- Május 10. munkanap, így a szolnoki lelki nap időpontja átkerül május 17-re.

- És a szokásos napi rutin... :-)

Imával és szeretettel: Gyula

You have no rights to post comments