Hogyan lettem a Szeretetláng apostola - Lovonyákné Baki Melinda tanúságtétele

Kategória: Szeretetláng Megjelent: 2021. március 29. hétfő

Arról szeretnék tanúságot tenni, hogy az Égiek, ha valakit meg akarnak szerezni egy ügynek, milyen zseniálisan el tudják intézni. Magamról annyit írnék, hogy 2007-ben fontos dolog miatt kértem Szűzanya segítségét a „Szűz Szülője Istennek”’című imával, amit a mamám tanított. Imám meghallgatásra talált. Én, aki előtte nem nagyon jártam misére, egyszeriben ezután minden vasárnap ott találtam magam. Sosem felejtem el, mikor megkérdeztem magamtól, hogy normális vagyok?

Aztán az idő múlásával válaszoltam. Igen, normális! Olyan érzésem volt bennem mikor misére mentem, hogy megyek az én Égi Édesanyámhoz. Azért írom múlt időben, mert most már inkább az Úr Jézushoz megyek. Persze Szűzanyához is, de ő megértő. Biztosan örül neki, hogy így szeretik Fiát.
Voltam első áldozó, bérmálkozó. Gyerekkoromban minden vasárnap mentünk misére, úgy éreztem kötelező. Nem mertem nemet mondani. Aztán később, családi tragédiák után, sajnos azt mondtam, ha lenne Isten ezt nem engedné meg. Bár így megtagadtam, Ő a kezem soha nem engedte el, amiért Örökké Hálás Vagyok Neki.
Én 2020 tavaszán kaptam meghívást az Égiek által a,, SZERETETLÁNG’’-ba. Olvastam a ,,Szeretet földje” honlapot (ami nagyon tetszik), és megakadt a szemem a ,,SZERETETLÁNG”címen. Azon belül ,,Szeretet- Lángolás-Lángoló –Szeretet=SZERETETLÁNG.” Itt olvastam a következőt, Idézem: ,,Régi-régi emlékem jutott most eszembe. Erzsébet asszonytól azt kérdeztem. ,,Az Égiek által legkiválóbbnak gondolt, és kiválasztott 12 pap közül hányan válaszoltak a,, SZERETETLÁNG”felkérésére?”
-Te Piusz! Képzeld el, hogy egyetlen egy sem fogadta el a Szűzanya felkérését! Egyetlen egy sem! (Szent-) Szentistván telep 2020. április 13. Húsvét Hétfő P.M.M.”
Ez annyira megdöbbentett, és rögtön segítségre sarkallt, hogy megfogadtam, imádkozni fogom a „SZERETETLÁNG” rózsafüzért, hogy így nyújtsak segítséget.
Annyira megsajnáltam Erzsébet asszonyt. Aztán minden jött sorba. 2020 május 27-én megkaptam a „SZERETETLÁNG lelki napló”-t, egy számomra teljesen ismeretlen bácsikától. Az Égiek küldték. Elolvastam a naplót. Maga a Szeretet. Minden oldalon, és minden sorban. Sok kegyelmet kaptam általa. Ami a legfontosabb. Hatalmas IGEN-T tudtam mondani az Úr Jézusnak. Vele szeretném folytatni az Életemet (azért írom nagybetűvel, mert vele Élet). Hagyom, hogy Ő irányítson, és Szűzanya. Igyekszem a legapróbb sugallatokat is Teljesíteni. Persze gyarló ember vagyok, és ez nem mindig sikerül. Volt már hogy valamit későbbre halasztottam, (Pató Pál úr) és kiderült, hogy napra pontosan akkor kellett volna megtennem. Bocsánat hogy rébuszokban írom, de nem akarom részletezni. Hát ennyi az én történetem.
  Bízom benne, hogy földi életem után nagyon sok testvéremmel együtt, az Égiek seregében munkálkodhatunk tovább!
(Lovonyákné Baki Melinda)

You have no rights to post comments